הנוכחות המקוונת שלך חשובה מתמיד, כך שאם האתר שלך נראה לא מעודכן, אולי הגיע הזמן לעצב מחדש את האתר. אם עדיין אין לך חברה לבניית אתרים שאתה מרוצה ממנה, איך תבחר את המשרד הנכון שיעזור לעדכן את האתר שלך?
התחל עם קצת עבודת סיור. בצע חיפושים מקוונים כדי למצוא חברת בניית אתרים באזור שלך ובקש מעמיתים מקצועיים להתייחסות. התחל להכין רשימה של אתרים שאתה אוהב, בין אם הם בתעשייה שלך ובין אם לא, וגלה מי בנה כל אחד מהאתרים האהובים עליך.
לאחר שתהיה לך רשימה קצרה של חברות בניית אתרים אפשריות, בצע את הצעדים הבאים כדי להבטיח שתבחר את השותף המתאים לפרויקט שלך.
תחקור את החברה. סוכנות עיצוב אתרים שתבחר לבנות את האתר שלך באמת תחזיק את עתיד החברה שלך בידיה, לכן חשוב לבחור בחברה מבוססת, מנוסה ואמינה, עם מוניטין מעולה ומומחיות מוכחת באינטרנט עיצוב וכישורים קשורים כגון פיתוח אתרים, SEO ושיווק דיגיטלי. בקר באתר האינטרנט של כל סוכנות פוטנציאלית לעיצוב אתרים כדי לראות כמה זמן הם נמצאים בעסק, אילו שירותים הם מספקים ואיזו רמת ניסיון וכישורים ספציפיים מציעים חברי הצוות שלהם. כמו כן, בדוק באתר המלצות של לקוחות או תיאורי מקרה, וקרא ביקורות באתרי צד שלישי כגון גוגל, פייסבוק, Better Business Bureau, דפי זהב ו-Truppi.
בדוק באתר האינטרנט של הסוכנויות הפוטנציאליות. לחברות רבות בתחום עיצוב אתרים יהיה מדור תיק עבודות באתר האינטרנט שלהן, כך שתוכל לראות בקלות כמה דוגמאות לעבודות שלהן. האם האתרים שהם פיתחו בעלי מראה מקצועי וקלים לשימוש? האם הלקוחות המופיעים שלהם נראים דומים לך מבחינת גודל? האם האתרים נראים דומים בהיקפם? האם לאתרים יש פונקציונליות שתדרוש עבור האתר שלך?
בדוק כמה מהאתרים שהם בנו. לחברות רבות בתחום עיצוב אתרים יהיה מדור תיק עבודות באתר האינטרנט שלהן, כך שתוכל לראות בקלות כמה דוגמאות לעבודות שלהן. סקור את הדוגמאות הללו תוך מחשבה על השאלות הבאות: האם האתרים שהם פיתחו בעלי מראה מקצועי וקלים לשימוש? האם נראה שעיצוב האתר שלהם משתרע על פני הטווח מבחינת סגנון, או שהאתרים נראים כאילו נבנו מתבנית? האם הלקוחות המופיעים שלהם נראים דומים לך מבחינת גודל והיקף? האם לאתרים יש פונקציונליות שתדרוש עבור האתר שלך? האם יש דוגמאות לאתרים בענף שלך?
ערכו רשימה של פריטי חובה לאתר שלכם. קיום רשימה של דברים שאינם ניתנים למשא ומתן לפני שתתחיל לדבר עם סוכנויות יקל בהרבה על תהליך הבדיקה, ימנע ממך לשכוח סדרי עדיפויות כלשהם במהלך תהליך המכירה, ויעזור לך לצמצם במהירות את רשימת הלקוחות הפוטנציאליים שלך רק לאלה המסמנים כל תיבה. . בנוסף לדרישות הבסיסיות (כלומר, ניסיון בוורדפרס, עיצוב רספונסיבי, יכולת אינטגרציה עם מערכות צד שלישי, פונקציונליות ספציפית כמו תשלומים מקוונים או רישום וכו’), צור רשימת משאלות שנייה לדברים שאינם פורצי עסקאות אבל זה עלול לגרום לך להישען לסוכנות אחת על פני אחרת (כלומר, עיצוב לוגו, אירוח מאובטח, יצירת תוכן, שיווק דיגיטלי מתמשך, ניסיון בעיצוב דפוס וכו’).
דע את ציר הזמן והתקציב שלך. יש לך מושג מוצק כמה אתה יכול לשלם עבור אתר חדש ומתי יש להשלים אותו חיוני למציאת השותף המתאים לעיצוב אתרים. בפן הפיננסי, קבעו טווח עלויות ולא מספר בודד, והקפידו לשאול מה כלול בהערכת הפרויקט וכיצד/כמה תחויב בגין עמלות ושירותים שאינם כלולים. ציר הזמן שלך הוא שיקול חשוב נוסף. אם יש לך דד-ליין קשה להשקת האתר, כמו לפני אירוע גדול בתעשייה, השקת מוצר או מחזור מכירות, הקפד למסור את המועד הזה למועמדים לסוכנות ולבקש מהם הערכה כנה אם הם יכולים לעמוד במועד האחרון, כל אתגרים שהם צופים עם ציר הזמן שלך, ומה הם יעשו אם הם ירדו מאחור.
בצע שיחה ראשונית כדי לדבר על הפרויקט שלך ולקבוע פגישה. שימו לב לאופן שבו הם מתמודדים עם שיחת ההיכרות הזו – האם הם נגישים וידידותיים? האם הם שואלים שאלות על החברה שלך ופרטי הפרויקט, או שהם מתחילים מיד למכירה קשה? זוהי חברה שאתה צריך להעריך כשותף לסוכנות לטווח ארוך, ולכן הכימיה חשובה. למרות שהאדם שעונה לטלפון אולי לא זה שבסופו של דבר אתה מתעסק איתו הכי הרבה (או בכלל) לאחר שנרשמת כלקוח, האדם הזה עדיין משקף את האישיות הכללית של החברה, אז וודאו שזה מרגיש כמו התאמה טובה.
מציאת שותף לעיצוב אתרים שמתאים לעסק שלך ולמותג שלך אמנם דורשת קצת עבודה, אבל ככל שתבצע יותר בדיקת נאותות לפני חתימת חוזה, כך גדל הסיכוי שתהיה מרוצה מיחסי הסוכנות, תהליך עיצוב אתרים , והאתר שהם מחלקים
Leave a Reply